Az Udvarhely térségi utakon is időben végeznek a karbantartással

Jövő héten javítják a székelypeteki utat

(0 Szavazat)765 megjelenítés

Jelenleg folyik a kövezés a 131A jelzésű megyei úton az Ilona-völgyében, Homoródfürdő és Homoródszentmárton között. Kátyúznak a 137-es és a 138B jelzésű megyei utakon Udvarhely és Keresztúr között, illetve Varságon. A 138-as úton és a 138B jelzésű megyei úton Zetelaka és a Libán-tető között, illetve Varságon folyamatban van az útmenti kaszálás.

Jövő héten hétfőn kezdődnek a karbantartási munkálatok – kövezés, sáncásás, patkavágás – a 137A jelzésű megyei úton Székelypeteken.

A munkálatokat a 132A jelzésű megyei úton folytatják Homoródszentmárton és Homoródalmás között, illetve továbbra is dolgoznak a 131A jelzésű megyei úton.

Az Udvarhely térségi munkálatokra vonatkozó anyaghasználat és ütemterv megtekinthető az alábbi linken: https://drive.google.com/drive/folders/0B3DH_aG2Ui1UM1Jkdm05SjB6bGc

Keresztúr térségében is elkezdődtek a kövezéses karbantartási munkálatok, az anyaghasználat és ütemterv megtekinthető az alábbi linken:

https://drive.google.com/drive/folders/0B3DH_aG2Ui1UaVlucXQ3Wk9yelU

– Jól haladnak a munkálatok, a november 14-i határidőig befejeződnek. Felkérésünkre a polgármesterek folyamatosan ellenőrzik az anyaghasználatot és a munka menetét a helyszínen, illetve a felelős kollégák is folyamatosan kijárnak a helyszínekre. A lakosság részéről sem érkezett panasz, így rendben folynak a munkálatok – számolt be Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Csíkszereda, 2017. október 12.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
Szavazás

Az Ön családjában mennyi az egy főre jutó élelmiszerre költött összeg egy átlagos hónapban?

Szavazás!
FACEBOOK

CreArt
Network of Cities for Artistic Creation
European Day of Artistic Creativity
Creative Ideas Bank

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774